Header background

BLOG

Ajatuksia ja ideoita.

Cut&Style ensimmäinen vuosi, nyt meitä on jo viisi.

Näin se Cut&Stylen ensimmäinen reilu vuosi on sitten hujahtanut, matalalentoa. Todella mielenkiintoinen vuosi on ollutkin, olen vuodessa oppinut yrittäjänä enemmän kuin edellisten 10 vuoden aikana yhteensä. Nyt sen todella ymmärtää sanan varsinaisessa merkityksessä mitä on olla yrittäjä, kun vastuullani on myös muita. Tosin en vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä on käynyt kovillakin kierroksilla ja tuntunut että puhti loppuu kesken. Sisulla ja vahvalla uskolla omaan tekemiseen mennään eteenpäin ja nyt tuntuu siltä, että kova työ on palkinnut minut ja koko meidän porukan.

Vuoden aikana olemme kasvaneet uusilla yrittäjillä, aluksi aloitimme Sadun kanssa kaksin. Kun silloin taannoin päätös tämän (pelkäksi kampaamoksi) ison tilan vuokraamisesta oli tehty oli selvää että haluamme tarjota kokonaisvaltaisempaa palvelua. Siksi piirsimme ja rakensimme huoneet hierojalle ja kosmetologille. Se kaikki tuntui silloin vielä niin kaukaiselta haaveelta. Haaveesta ja unelmasta on nyt kuitenkin alkanut tulla totta. Jo suht alkuvaiheessa joukkoomme liittyi hieroja Joonas ja hän onkin ollut osa meidän tiimiä jo vuoden päivät.

Nyt myös pitkään ja hartaasti etsitty kosmetologi on löytynyt. Ihana Laura aloitti meillä juuri äsken ja palvelee teitä kosmetologina että myös parturi-kampaajana.  Nyt meiltä saa siis koko kirjon kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita hiusmuotoilijasta parturi kampaajaan ja hierojasta kosmetologiin, eli täyden palvelun tiimi alkaa olla kasassa. Meillä on nyt niin hyvä meininki, että ei muutakuin täysillä eteenpäin. Kun on loistava jengi kasassa, töihin meno ei edes tunnu siltä, että on töihin menossa.

Niinpä haluan kiittää teitä kaikkia ihania Satu, Joonas, Iina, Laura tästä kaikesta mitä olemme saaneet aikaiseksi. Unohtamatta tärkeintä eli meidän asiakkaitamme, siis teitä jotka olette löytäneet ja käyneet meillä säännöllisesti, sekä pistäneet hyvän viidakkorummun kumisemaan, kiitos.

Tästä lähdetään taas tarmolla eteenpäin kohti seuraavaa vuotta.  Kuukausien aikana on tullut myös muutamia asioita esille mitä pitää hieman parannella, jotta teidän asiakaskokemuksenne olisi vieläkin helpompaa ja antoisampaa.

Nytpä annankin vuoron muille yrittäjille kertoa minkälaiset ovat heidän fiiliksensä olleet kuluvien kuukausien aikana.

Reija

 

 

Espoon paras jo viisi kuukautta

Aivan huikeat viisi kuukautta takana ja vuosi vaihtuu. Aika on mennyt yhdessä hujauksessa, kun miettii mitä kaikkea sitä vielä puolisen vuotta sitten oli edessä. Tyhjä iso liiketila, hirmuisesti paperihommia jotta saataisiin tarvittavat luvat, remonttiin tarvittavat tavarat, sähkömies, putkimies, ……lista on pitkä. Saimme remontin alkuun melko nopealla aikataululla.

3,5 viikkoa kestänyt remontti heinäkuun helteissä tuotti aivan mielettömän voittaja fiiliksen. Asiakkaat ovat yhtä ihastuneita tiloihimme kuin me itsekin, joten remontti oli tämän kaiken vaivan arvoista.

Lopulta kun saimme liikkeen auki ja kaikki rattaat pyörimään kunnolla, olen ihmeissäni kuinka nopeasti unelmani on lähtenyt etenemään. Asiakkaat ovat löytäneet meidät todella hyvin ja kiitos siitä kuuluu teille kaikille meitä suositelleille ja internetin ihmeelliselle maailmalle sekä tietysti ihmiselle joka on tehnyt meille nämä huikean hyvät nettisivut.

Avatessamme en olisi uskonut että kuukausi avaamisesta asiakkaamme sanovat meidän olevan Osuma -palvelussa Espoon paras Parturi-kampaamo. Olen suunnattoman kiitollinen kaikille ihmisille jotka ovat laittaneet viidakkorummun etenemään puolestamme. Ja niille jotka ovat kirjoittaneet meistä hyvää netissä. Sillä on suuri vaikutus ihmisten saantiin paikanpäälle. Ja asiakkaitahan jokainen yrittäjä tarvitsee!

Pari kuukautta sitten meillä aloitti myös hieroja yrittäjä Joonas. Joonas on koulutettu urheilu/ klassinen hieroja, hän tekee myös intialaista päähierontaa.

Rohkeasti vain kokeilemaan Joonaksen taitavia käsiä.

Toivottavasti saamme tulevana vuonna myös muita lisäpalveluita liikkeeseemme, haluaisin niin tehdä paikasta täyden palvelun keitaan. Hieroja, kosmetologi, kampaaja. Mietippä kuinka olisi ihana mennä huoneesta toiseen ja hemmotella itseään , minkä jälkeen päätyisi täysin uutena ihmisenä viettämään päivää eteenpäin.

Kosmetologi -yrittäjää me siis vielä kaipaamme joukkoomme, kiitos että levität sanaa!

Näillä kiitollisilla fiiliksillä alkaa minun uusivuosi. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

 

KIITOS

Miltä se nyt tuntuu?

Vuodet vierii ja lapset kasvaa. Tuttu sanonta useimmille.

En ollut oikein itsekään huomannut kuinka ne vuodet vierivät.
Onko siitä todella 20-vuotta kun tyttöjen kanssa lähdimme viimeistä kertaa Matinkylän (jo puretusta) ammattioppilaitoksesta? Moni on vaihtanut alaa omasta tahdostaan, osa pakosta. Jäljellä olevat alkavat kaikki olla jo yrittäjiä. Olen itsekin ollut joskus koulujen jälkeen nuoruuden huumassa vuokratuolilainen, sitten tie vei vuosiksi palkkatöihin.

Tapasin mieheni, avioiduttiiin, saimme kaksi aivan ihanaa poikaa. Kun kuopuksemme oli vuoden, halusin kiivaasti takaisin töihin. Tie vei uusille alueille, yrittäjäksi toistamiseen. Parturi-Kampaamo Roma oli kahdeksan vuoden (!!) hieno jakso joka alkoi viime vuoden lopulla tuntua tulevan päätökseen.

Takaraivossa ja myöhemmin rinnassa alkoi jyskyttää se pitkäaikainen haave. “Sitten joskus se oma liike”. Eihän se antanut rauhaa. Oli pakko.

Tässä se pakko nyt sitten kulminoituu. Nimi check Cut&Style, tila Leppävaara alue, check, Kivenhakkaajankuja. Päätös.  Askel ja heittäytyminen kohtalon vietäväksi.

Jännittää. Välillä on koeteltu jo tässä tilaa etsiessä. Nyt vihdoin paikka on olemassa ja remontti alkaa.

Parin viikon päästä availlaan.

Ja tuntuu. Nyt tuntuu että olen oikealla polulla. Pakko. Yrittäjä.

R

Ulappakatu 1, 02320 Espoo
reija@cutetstyle.fi
+358 44 031 1111

Ruusuja, risuja?

Se toimii! Kiitos viestistäsi. Hups! Joku kenttä unohtui täyttää. Tarkistathan että täytit kaikki vaaditut kentät. Kiitos.
Tyhjennä
© 2019 Cut&Style. Kaikki oikeudet pidätetään.