Header background

BLOG

Ajatuksia ja ideoita.

Parturi-kampaaja ja kosmetologi Laura

Ensimmäinen kuukausi alkaa olla takana yrittäjänä Cut & Stylessa. Fiilis on erinomainen – tästä on hyvä jatkaa!

Sain kuulla, että Cut & Stylessa olisi paikka vapaana ja ei mennyt kauan kun oli jo nimet sopparissa. Tuntui siltä, että se on nyt tai ei koskaan. Aika lähteä kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Parturi-kampaajan työn lisäksi saan nyt toteuttaa itseäni myös kosmetologina. Sain alusta loppuun asti tehdä itselleni täysin omannäköisen hoitohuoneen. Meinasi jäädä tärkeämmät paperihommat toissijaisiksi sisustusta miettiessä ;). Kiireisestä aikataulusta huolimatta sain kaiken hoidettua ajallaan ja hoitohuone valmistui lokakuun alussa ja työt parturi-kampaaja- ja kosmetologiyrittäjänä saivat alkaa.

Tämän ensimmäisen kuukauden aikana on ollut ilo huomata, että näinkin lyhyessä ajassa on tullut vielä entistä enemmän intoa ja motivaatiota tehdä tätä työtä. Paljon on tullut uutta opittavaa ja vastuuta ja sitä olenkin jo pidemmän aikaa kaivannut. On myös ihanaa tehdä nyt sekä parturi-kampaajan että kosmetologin töitä! Työpäivät ovat entistä monipuolisempia kun saa tehdä kummankin alan hommia.

Haluan kiittää läheisiäni, jotka ovat mahdollistaneet sen, että pääsen alkuun ja  sain oman hoitohuoneen pystyyn! Kiitos myös sekä vanhoille että uusille asiakkaille! On ollut mahtavaa huomata, että useampi vanha tuttu asiakas on tullut mukanani uuteen paikkaan. Kiitos Reijalle tästä hienosta mahdollisuudesta ja työkavereille hyvästä vastaanotosta! On ollut mukavaa aloittaa työt ystävällisessä ja rennossa ilmapiirissä!

Mukavaa loppuvuotta kaikille!

– Laura

 

 

 

 

 

 

Hei kaikille – hieroja Joonas

Niin kuin teistä moni tietää, olen ollut osana tätä hienoa tiimiä jo vuoden. Oma osuuteni on ollut siis toimia hierojana. Kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea asiakkaille ja tälle mukavalle työporukalle! Hierojaksi päädyin oman sm-tason kilpaurheilun pohjalta, lajini oli uinti ja silloin tuli aika paljon makoiltua erilaisten hierojien pöydillä ja ajattelin jo silloin, että hierojan ammatti voisi olla minun juttuni. Niinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävikin.

Hierojaksi opiskelin kaukana pääkaupunkiseudusta Oulussa, Oulun Hieroja Akatemiassa, josta sain loistavat opit hierojan uraa ajatellen. Pääsinpä sitä kautta jopa hieromaan yhden kauden ajaksi SM-liigajoukkue Oulun Kärppiä, aina mestaruuteen asti. Tämä toi arvokasta kokemusta urheilijoiden hieronnasta ja loistavaa oppia hyödynnettäväksi myös muidenkin kuin urheilijoiden hieronnassa.

Oulusta päädyin hieromaan Espooseen, koska koti-ikävä alkoi olla kova. Koko nuoruus on kuitenkin tullut vietettyä näillä seuduilla täällä Espoossa. Melko nopeasti onnistuin löytämään tämän mahtavan paikan harjoittaa hierojan ammattiani, täältä Cut&Stylen tiloista.

Helpotan asiakkaideni arkea availemalla heidän jumiutuneita lihaksiaan. Asiakkainani käy laidasta laitaan ihmisiä, niin toimistotyöntekijöitä kuin kovan tason urheilijoitakin. Jokaiselle pyritään löytämään parhaat keinot lihaksien avaamiseksi jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan, oli se sitten rentouttavaa taikka muokkaavaa hierontaa. Tämän lisäksi vastaanotolta on myös mahdollista saada venytys- ja jumppaohjeita omien tarpeiden mukaan.

Hyvää ja jumitonta syksyä!

Terveisin Joonas, urheiluhieroja.

Satu Parturi-kampaaja. Ensimmäinen vuosi yrittäjänä Cut&Style Leppävaarassa

Ensimmäinen vuosi takana parturi-kampaaja yrittäjänä Cut&Style Leppävaarassa! Hieno vuosi takana, ei voi muuta sanoa.

Palataan vielä alkujuurille hieman; Reijan kanssa ‘löysimme toisemme’ edellisen työpaikkamme kautta jossa jo silloin pidimme lujasti yhtä. Muutaman palkka vuoden jälkeen jäin äitiyslomalle ja tämän aikaan alkoi suunnittelu tulevaisuudesta: Cut&Stylesta. Ja tietenkin alusta asti olin täysillä mukana. Mentiin aikaa eteenpäin, vastoinkäymisten kautta kohdalle sattui juuri se oikea liiketila. Äitiyslomalla jo yli vuoden olleena olin into piukeena mukana remontissa, upeeta päästä tekemään muutakin kun vaihtamaan vaippaa! Uusille tiimiläisille on kiva näyttää minkä seinän minä maalasin, heh. Vihdoin saapui elokuu 2014 ja saatiin liike virallisesti auki. Siitä se sitten lähti, homma sai vauhdikkaasti siivet alleen.

Yrittäjänä olo on tuonut itsestä esiin uusia puolia. Työt tehdään täysillä, sata lasissa. Ei ole enää itsestäänselvyys että ‘palkka’ kilahtaa tilille sovittuna päivänä. Mutta on tämä myös antanut todella paljon enemmän kuin aiempina vuosina, en ole katunut päivääkään yrittäjäksi lähtemistä.

Kun palasin vuosi sitten työelämään, aloitin alusta. Asiakaskunnan ‘keräämisen’. Monet jäivät matkan varrella ja sehän on ymmärrettävää kun en tiennyt tulevaisuudestani jäädessäni pois. Mutta on myös upeaa nähdä kuinka jotkut asiakkaat, jo opiskelujeni aikana minulla käyneet, ovat etsineet minut ja tulleet yhä uudelleen penkkiini ja lähteneet yhtä tyytyväisinä aina. Vuoden aikana olen saanut suuren määrän ihania asiakkaita, eikä se että he kävisivät vain minulla, vaan se että he käyvät MEILLÄ siis meillä täällä Cut&Stylessa.

Parturi-kampaajan työ on tuonut viimeisen vuoden aikana minulle hurjasti uusia kokemuksia ja ulottuvuuksia. Otetaan esimerkkinä kampaukset ja meikit. Joskus olleet lähes ‘inhokki’ työt ovat nyt melkein jo mielipuuhaa, kivaa vaihtelua. Olenkin harkinnut että ehkä jokin muukin titteli olisi kiva ‘parturi-kampaajan’ lisäksi… 😉

Lopuksi haluan kiittää: kiitos Reija ja Aki, olette antaneet minulle hienon mahdollisuuden olla osana tätä kasvavaa yritystä ja projektia! Kiitos asiakkaat, te mahdollistatte yrityksen kasvun ja meidän halun tehdä työtä mitä rakastamme. Ja kiitos työkaverit, töihin on kiva tulla ja töitä on mukava tehdä rehellisessä ja ystävällisessä ilmapiirissä.

-Satu

Cut&Style ensimmäinen vuosi, nyt meitä on jo viisi.

Näin se Cut&Stylen ensimmäinen reilu vuosi on sitten hujahtanut, matalalentoa. Todella mielenkiintoinen vuosi on ollutkin, olen vuodessa oppinut yrittäjänä enemmän kuin edellisten 10 vuoden aikana yhteensä. Nyt sen todella ymmärtää sanan varsinaisessa merkityksessä mitä on olla yrittäjä, kun vastuullani on myös muita. Tosin en vaihtaisi päivääkään pois, vaikka välillä on käynyt kovillakin kierroksilla ja tuntunut että puhti loppuu kesken. Sisulla ja vahvalla uskolla omaan tekemiseen mennään eteenpäin ja nyt tuntuu siltä, että kova työ on palkinnut minut ja koko meidän porukan.

Vuoden aikana olemme kasvaneet uusilla yrittäjillä, aluksi aloitimme Sadun kanssa kaksin. Kun silloin taannoin päätös tämän (pelkäksi kampaamoksi) ison tilan vuokraamisesta oli tehty oli selvää että haluamme tarjota kokonaisvaltaisempaa palvelua. Siksi piirsimme ja rakensimme huoneet hierojalle ja kosmetologille. Se kaikki tuntui silloin vielä niin kaukaiselta haaveelta. Haaveesta ja unelmasta on nyt kuitenkin alkanut tulla totta. Jo suht alkuvaiheessa joukkoomme liittyi hieroja Joonas ja hän onkin ollut osa meidän tiimiä jo vuoden päivät.

Nyt myös pitkään ja hartaasti etsitty kosmetologi on löytynyt. Ihana Laura aloitti meillä juuri äsken ja palvelee teitä kosmetologina että myös parturi-kampaajana.  Nyt meiltä saa siis koko kirjon kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita hiusmuotoilijasta parturi kampaajaan ja hierojasta kosmetologiin, eli täyden palvelun tiimi alkaa olla kasassa. Meillä on nyt niin hyvä meininki, että ei muutakuin täysillä eteenpäin. Kun on loistava jengi kasassa, töihin meno ei edes tunnu siltä, että on töihin menossa.

Niinpä haluan kiittää teitä kaikkia ihania Satu, Joonas, Iina, Laura tästä kaikesta mitä olemme saaneet aikaiseksi. Unohtamatta tärkeintä eli meidän asiakkaitamme, siis teitä jotka olette löytäneet ja käyneet meillä säännöllisesti, sekä pistäneet hyvän viidakkorummun kumisemaan, kiitos.

Tästä lähdetään taas tarmolla eteenpäin kohti seuraavaa vuotta.  Kuukausien aikana on tullut myös muutamia asioita esille mitä pitää hieman parannella, jotta teidän asiakaskokemuksenne olisi vieläkin helpompaa ja antoisampaa.

Nytpä annankin vuoron muille yrittäjille kertoa minkälaiset ovat heidän fiiliksensä olleet kuluvien kuukausien aikana.

Reija

 

 

Footer background
Kivenhakkaajankuja 1 Leppävaara, Espoo
reija@cutetstyle.fi
+358 50 442 8440

Ruusuja, risuja?

Se toimii! Kiitos viestistäsi. Hups! Joku kenttä unohtui täyttää. Tarkistathan että täytit kaikki vaaditut kentät. Kiitos.
Tyhjennä
© 2014 Cut&Style. Kaikki oikeudet pidätetään.