Tietosuoja

Tietosuojasta lyhyesti.

Onko teillä tämän GDPR mukaisia rekistereitä?
– Kyllä

Onko teillä tietosuojaohjeistus?
– Kyllä

Onko kaikkien keräämienne henkilötietojen säilyttäminen asiakasrekisterissänne ehdottoman tarpeellista palvelun tuottamiseksi.
– Kyllä

Ja pystytte tarvittaessa helposti keräämään, toimittamaan tai pysyvästi poistamaan kaikki asiakkaanne henkilötiedot asiakkaan niin pyytäessä?
– Kyllä

Ja sitten hieman pidemmin.

Koitamme tässä nyt selvittää mitä meidän tulisi teille kertoa tietosuoja-asetuksen noudattamisesta. Tämä on meille ollut itsestään selvää jo ajalta ennen internettiä että me pidetään asiakkaiden tietoja mahdollisimman vähän ja samaan aikaan riittävästi että me voidaan ylipäänsä palvella teitä. Lähtökohtaisestihan tämä on siis siksi että meillä tulee olla ohjeistettu toimintamalli miten me teidän tietoja säilytetään ja miksi.

Tämä tietosuoja juttu nyt sitten koitettu ottaa haltuun ja ymmärtää mikä oikeastaan muuttui. Mitäs tietoja me kerätään ja tallennellaanko me teistä jotain tietoja johonkin. Kyllä jotain meilläkin tallentuu ja meidän sivusto  luonnollisesti (kuten kaikki muutkin sivustot) keräilee anonyymiä tietoa sivustolla vierailijoista. Googlen palvelut sitten kertoo meille sen edes jotenkin ymmärrettävässä muodossa että kuinka paljon käydään ja miten sinne on päädytty. Mutta me ei voida sitä tietoa yhdistää kehenkään yksittäiseen henkilöön.

Ajanvaraustiedot on keskitetysti verkossa ja siellä on ne välttämättömät tiedot mitä me tarvitaan jotta te voitte itse niitä aikoja varailla juuri silloin kun teille sopii. Kaikesta siitä tiedosta ja sen säilyttämisestä huolehtii avoinna 24.fi palvelu ja heidän tietosuojaselosteen löydätte täältä.

Meillä on joitain muita asiakkuuteenne liittyviä tietoja joita kirjataan ylös, jotta me ylipäänsä voitaisiin palvella teitä paremmin. Esimerkkinä vaikka se että me merkataan muistiin hiusvärireseptit, että osataan sitten teidän uudestaan käydessä tehdä se samanlainen väri kuin viimeksikin.

Olemme huolehtineet aina ja tulemme huolehtimaan aina hallussamme olevien henkilötietojen turvallisesta säilyttämisestä ja luottamuksellisuudesta emmekä koskaan välitä tai luovuta meiltä mitään henkilötietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Markkinointisähköposteilla me ei teitä olla häiritty, eikä häiritä. Mikäli te haluatte meidän tekemisiä tai kuulumisia seurata, niin kannattaa tehdä se facebookissa ja instagramissa.

Ulappakatu 1, 02320 Espoo
reija@cutetstyle.fi
+358 44 031 1111

Ruusuja, risuja?

Se toimii! Kiitos viestistäsi. Hups! Joku kenttä unohtui täyttää. Tarkistathan että täytit kaikki vaaditut kentät. Kiitos.
Tyhjennä
© 2019 Cut&Style. Kaikki oikeudet pidätetään.